OverMij1

Kwimkslag is de persoonlijke blog van Wim Reynaert.  Het is het online wereldje waar hij ervaringen deelt en zijn menig op gebeurtenissen geeft.  Waar hij op reacties van bezoekers hoopt en graag nieuwe ideeën ingefluisterd krijgt.

Je vindt er zijn verhalen, foto’s of creaties.  Of verwijzingen naar verhalen die hij ergens heeft gelezen.  Het sausje “Wim” is steeds voorzien.  Een knipoog naar de stijl die Wim kenmerkt.  Een stijl met plaats voor humor, verwondering, geluk, teleurstelling en af en toe een traan.

Het is een blog gebouwd rond één centraal gegeven: de genietende non-alcoholische sportieve nieuwsgierig reizende muzigentle leespapa-man met westoostvlaamse tongval die wel een gadget smaken kan.  Simpel niet?

Wie Wim dan wel wezen mag?  Gewoon.  Een jongen uit een West-Vlaams boerendorp.  Uitgeweken naar een Oost-Vlaams dorp.  Werkend in de hoofdstad van ons land (iets met computers en projectjes enzo).  Man van een liefdevolle vrouw en trotse papa van twee zonen.

OverMij2
OverMij3

Baasje van 4 katten, twee vissen en drie kippen. Begonnen aan de tweede helft van de dertiger-jaren en ook freelance copywriter in bijberoep.

Heb je een leuk idee, of zin om samen aan een project te werken? Wil je een product in de kijker laten zetten? Of wil je gewoon wat meer informatie? Stuur hem dan een e-mail.

Zin om vriendjes te worden? Dat kan via Facebook, Twitter of Pinterest.